Žuvies file tešloje

Labai paprastas ir greitas būdas patiekti žuvies file. Žuvį galimą naudoti kokią tik turite, pangasiją, lydeką ar menkę:

  • 500g žuvies file,
  • kiaušinio,
  • 50ml vandens,
  • miltų,
  • druskos,
  • džiovintų krapų

Pirmiausia išmaišome grietinės tirštumo tešlą, pagardiname druska ir krapais.

menkė tešloje2

Tada susipjaustome žuvies file štai tokio dydžio gabalėliais.

menkė tešloje1

Pamerkiame gabalėlius į tešlą ir dedame į keptuvę:

menkė tešloje3menkė tešloje4menkė tešloje5

Kepame kol gražiai apskrunda. Tada galime pasiruošti padažą:

  • Pomidorų padažo,
  • majonezo,
  • česnako,
  • aitrios paprikos.

Šis padažas tinka tiek prie žuvies,tiek prie mėsos patiekalų.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *