Trinta pomidorų sriuba

Aš beveik visada verdu burokėlių arba rūgštynių sriubas, nes tai mano mėgstamiausios ir labai skaniai išeina, bet kartais prisikaupia per daug močiutės pomidorų ir norisi kažko naujo, tada darau pomidorienę:

  • 500g pomidorų,
  • stiklinė sultinio,
  • nedidelio svogūno,
  • tarkuoto sūrio.

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame, tada sutriname su blenderiu, užkaičiame su stikline sultinio. Kol sriuba verda pakepiname svogūnus ir sumetame į sriubą. Verdame maždaug 25min, tada įdedame sūrio ir patiekiame.

  • Labai skanu su sūriu mozzarella.
  • Galima pagal receptą dėti virtų ryžių, bet aš to niekada nedarau.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *