tiršta kukurūzų sriuba

Gal šis receptas ir ne visai vasariškas, bet lietingai vasaros dienai puikiai tiks.

  • kukurūzai 400g,
  • pienas 500ml,
  • bulvės 1-2,
  • morka,
  • svogūnai 1-2,
  • druską pagal skonį.

PIrmiausia susmulkiname ir pakepiname svogūnus, vėliau prie jų prisijungia ir morkytė. Tada juos supilame į verdantį pieną, sudedame smulkiai pjaustytas bulves ir verdame apie 20min, baigiant virti suberiame kukurūzus ir dar paverdame 10min, viską susmulkiname su blenderiu, pasūdome pagal skonį.

  • tiems kas negali be mononatrio gliutamato tai pirmyn, įmeskite į sriubą kubelį.
  • kukurūzai gali būti tiek konservuoti tiek šaldyti.
  • dėl skonio galima įtarkuoti kietojo sūrio.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *