Pievagrybiai su bulvėmis

Prisimenant vaikystę kaime, tik liūdna, kad „tikrus“ grybus tenka pakeisti miesto grybais-pievagrybiais:

  • 400g pievagrybių,
  • 4 šaukštų grietinės (mažo indelio),
  • bulvių.

Pievagrybius galima apvirti ir pakepinti, arba, jeigu jauni, iškart pakepinti keptuvėje su prieskoniais (druska, tinka čiobreliai, raudonėliai), bei grietine. Bulves nuskusti, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir iškepti su sviestu.

  • Labai skanu su šviežiu kefyru.
  • Kuo ploniau supjaustysite bulves tuo greičiau iškeps, kepant neuždengus-apskrus.
  • Bulves skaniausia rinktis mažas.

pievagrybiai su bulvėm 2

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *