„Piemenų“ salotos

Labai gardžios salotos tinkančios tiek vasarai, tiek vėsesniems rudens orams:

  • Pekino kopūsto,
  • paprikos (geltonos, raudonos),
  • juodųjų alyviogių,
  • „fetos“ sūrio,
  • poro,
  • petražolių,
  • alyvuogių aliejaus,
  • citrinos sulčių.

Viską susmulkiname mėgstamo dydžio griežinėliais ar kubeliais, fetos sūris gali trupėti,bet jį taip pat supjaustome kubeliais, tada viską apšlakstome citrinos sultimis,alyvuogių aliejumi,  švelniai sumaišome, kad nesutežtų fetos sūris.

  • Šios salotos labai maistingos, todėl tinka valgyti kaip atskirą patiekalą, bet tinka ir kaip garnyras.
  • Galite paeksperimentuoti ir paragauti šių salotų su kumpeliu, ar vištienos krūtinėle.

piemenu salotos

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *