Pica

Dar nepažįstu nė vieno žmogaus kuris nemėgsta picos, o kokia pica gali būti skanesnė negu naminė? Gali pasirinkti kokius nori produktus, krauni visko tiek kiek širdis geidžia, iškepi ir belieka mėgautis, tik pastebėjau dažnas nežino kaip pačiam išsikepti padą, tad skubu jums į pagalbą!

tešlai:

  • šaukštelis sausų mielių ~5g.
  • stiklinė drungno vandens
  • du šaukšteliai cukraus
  • pusė šaukštelio druskos
  • du šaukštai alyvuogių aliejaus
  • trys stiklinės miltų

Paruošimo būdas:

Pirmiausia pilame vandenį į indą kuriame maišysime, tada suberiame mieles, cukrų, druską, aliejų ir maišant dedame po šaukštą miltų. Jeigu miltų mažai galima dėti ir daugiau, tešla turi nebelipti prie pirštų. Pagal itališką receptą rekomenduojama palikti bent per naktį šaldytuve, bet užtenka ir palikti kambario temperatūroje maždaug valandai. tešlai pakilus galima ją kočioti norimo storio,tepti padažą ir dėti produktus.

picos padasNepamirškite pabarstyti kepimo popieriaus arba skardos miltais.

picos padas su pomidorų pastaSkaniausia yra su pomidorų pasta, bet galima naudoti ir pomidorų padažą

pica su kumpiuPirmiausia dedame sūrį,o tada mėsytę ar kitus produktus.

pica su kumpiu ir grybaisTaip pica atrodo prieš pašaunant į įkaitintą orkaitę, kuo karštesnė, tuo geriau, tik nesudeginkit

Patarimai skaniai picai:

  • Geriausia ant pado naudoti pomidorų pastą, o ne padažą, arba maišyti pomidorų padažą su majonezu truputėlį kitokiam skoniui.
  • Nedideliai ~30 cm skersmenis picai užtenka 60g sūrio. Sūris dedamas iškart po padažo, o tada visi kiti produktai.
  • Labai skanu su konservuotomis Lombardijos paprikomis.
  • Mėgstantiems pievagrybius nepamirškite jų nulupti, nebent labai mažiukai.picos Lombardijos gabaliukai
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *