Morkų užkandėlė

Kartais kai nežinau ką suvalgyti „lengvo“ griebiuosi daržovių:

  • 3-4 morkų,
  • šaukšto miltų,
  • šaukštelio grietinės,
  • gabaliukas sviesto.

Pirmiausia nuskutame morkas ir supjaustom kubeliais, maždaug žirnio dydžio.

morkų užkandėlė1

Tada verdame kol suminkštėja. Vanduo morkas turėtų apsemti. Morkoms išvirus skysčio nenupilame,tada ant sviesto pakepiname šaukštą miltų ir supilame į morkas, įdedame šaukštą grietinės ir išmaišome.

  • Tinka valgyti tiesiog kaip užkandį su duona arba kaip garnyras.
  • Verdant siūlyčiau nesūdyti, o kaip tik įdėti šaukštelį cukraus.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *