makaronai su daržovėm ir sūriu

Kartais naujam skoniui reikia labai nedaug:

  • makaronų (kokių tik norit),
  • daržovių (morkų, žirnių, ir pan, šaldytų arba konservuotų),
  • sūrio.

Išsiverdame makaronus, kaip jau sakiau, geriausia virti tiek, kiek parašyta ant pakelio, tada bus al dente. Daržoves pašildome keptuvėje (šaldytas ilgiau, konservuotas trumpiau). Pabaigai užtarkuojame sūrio.

  • Čia labiau esmė ne recepte, bet idėjoje, ką suvalgyti.
  • Daržoves galite rinktis ir šviežias, tereiks su jomis ilgiau padirbėti.
  • Labai skanu su „bonduelle“ konservuotomis daržovėmis.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *