keptos duonos mišrainė su sūriu

Puikiai tinkanti mišrainė vaišių stalui:

  • 300g duonos,
  • 100g fermentinio sūrio,
  • indelio konservuotų žirnelių,
  • 3 šaukštai majonezo.

Duoną reikia supjaustyti kubeliais ir pakepinti, kai duona jau vėsta susipjaustome sūrį mažais kubeliais. Atvėsus duonai sumaišome sūrio kubelius, žirnelius ir majonezą, galima pagardinti druska ar česnaku.

  • Analogiškas mišrainės variantas su kukurūzais, vietoj žirnelių,arba viskuo iš karto.
  • Sūrį pirkite minkštą, kokį mėgstate, bet ne puskietį.
  • Kepant duoną dėkite tik į gerai įkaitusį aliejų, nes kitaip labai prisigers riebalų.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *