Kalakutienos šašlykai

Kol dar nespėjo prabėgt vasara ir šašlykų sezonas nepasibaigė skubu su jumis dalintis:

  • 1kg kalakutienos mėsos (gali būti file,aš naudojau kumpelius),
  • paukštienos prieskonių be druskos (arba tiesiog paprikos miltelių, česnako miltelių, ožragės ir pan),
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
  • kečupo
  • majonezo
  • citrinos

Gamyba manau ir taip aiški, mėsą susipjausom ne per dideliais gabalėliais, marinuojam bent kelias valandas.

  • Druską reikia dėti tik prieš pat kepant, taip pat geriau stambesnė druska, nes smulki labiau išsiurbia sultis mėsos.
  • Citriną išspauskit ir sumeskit kas liko į marinatą.
  • Nepamirškit naudoti ypač tyrą alyvuogių aliejų, daug skaniau.

IMG_1839_01

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *