Kalakutiena ant iešmelių

Aš iš tų žmonių, kurie nemėgsta kalakutienos, bet ta prasme šitą patiekalą valgiau ir aš, ir dar labai skaniai 🙂

  • Kalakutienos file,
  • paukštienos prieskonių,
  • 2 šaukštų sojos padažo,
  • 1 šaukšto medaus,
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
  • svogūnų,
  • paprikų.

Kalakutienos file supjaustome kubeliais maždaug 3x3cm, pabartome prieskoniais, supilame sojos padažą, medų, alyvuogių aliejų ir marinuojame bent 30min. Kol paukštiena marinuojasi susipjaustom papriką stambiais gabalais, svogūną per pusę ir išdaliname skiltelėmis. Kai mėsytė pasiruošusi čirškėti tada veriame ant iešmo sluoksniuojant mėsą su daržovėmis. Kepame orkaitėje bent 35min 180C temperatūroje.

  • Labai skanu kepti su obuoliais.
  • Kad medus būtų skystas, užtenka įdėti 30sec į mikrobangų krosnelę.
  • Ant iešmelio galite užmauti ir kitų mėgstamų daržovių, kuo daugiau-tuo skaniau.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *