Kaip išsirinkti skanų arbūzą

Kartais kai nemokame rinktis arbūzo, jis gali būti nesaldus, neprinokęs, arba „guminis“, tad, kad nekiltų tokių bėdų, dalinuosi savo patarimais:

  • Arbūzas pagal didumą neturėtų būti per daug sunkus;
  • Uodegėlė turėtų būti nudžiūvus;
  • Turėtų būti ryškūs dryželiai;
  • Svarbu paimti į ranką ir pabelsti, arbūzas turėtų „skambėti“;
  • Taip pat pasižiūrėkite ar nėra išskirtinai baltos dėmės ant arbūzo, tai reiškia,kad jis buvo nuskintas nesunokęs;
  • Niekada nepirkite įtrūkusio arbūzo;
  • Neapsigaukite perpjautais arbūzais, raudonas-ne visada reiškia saldus.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *