Jautiena su brokoliais

Šis patiekalas puikiai tiks jautienos mėgėjams, ypač tiems, kurie nemėgsta „guminės“ mėsos. Venai porcijai reikės:

  • 200g jautienos kumpio,
  • penkių pipirų mišinio,
  • druskos,
  • 200g brokolių.

Jautieną supjaustome juostelėmis ir pakepiname keptuvėje, apie 10min, baigant kepti pagardiname druska ir pipirų mišiniu. Vėliau įpilame stiklinę vandens ir troškiname, galima ir toje pačioje keptuvėje arba troškintuve, taip troškiname dar 20min. Kol mėsa baigia troškintis išverdame brokolius, jiems pilnai užtenka 5min verdančiame vandenyje. Pabaigai sumaišome mėsytę su brokoliais ir patiekiame su norimu garnyru.

  • Jautieną galima pakeisti ir kiauliena.
  • Brokolius galima maišyti su žiediniais kopūstais, galima naudoti šaldytus.

jautiena su brokoliais

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *