Vištos blauzdelės tešloje

Labai sudomino toks gaminimo būdas, išėjo tikrai sultinga mėsytė, tik, kitą kartą labiau pasistengčiau su druska:

  • 6 vištos blauzdelės,
  • druskos,
  • citrinos,
  • miltų,
  • stiklinė vandens.

Iš miltų su vandeniu užsimaišome tešlą, ji turi nelipti prie pirštų. tada ją iškočiojame ir dedame blauzdeles, jas pasūdome, apšlakstome citrinos sultimis (aš ir sumečiau pačias citrinas). Tada tešloje blauzdeles uždarome ir kepame 200C orkaitėje 40min-1h.

vištiena tešloje

  • Kada iškepė išduos tešla, ji turėtų būti gražiai apskrudusi, o vištiena bus iškepusi savo sultyse ir garuose.
  • Tešlos, beje, nevalgykite,bet galite atiduoti paukščiukams.
  • Galima kepti ir visą vištą, tada reikės daugiau tešlos pasidaryti ir kepti porą valandų.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page