Vištienos blyneliai

Visiems blynų ir mėsos mėgėjams:

  • 300g vištienos krūtinėlės,
  • šaukštas krakmolo,
  • 1 kiaušinis,
  • vištienos prieskoniai,
  • šaukštas majonezo.

Krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais,pabarstome prieskoniais, druska, įmušame kiaušinį, gerai išmaišome,dedame šauštą majonezo, išmaišome, tada beriame krakmolą ir paskutinį kartą gerai išmaišome, jei tešla skystoka, dedame dar krakmolo. Kepame keptuvėje kol gražiai apskrunda.

  • Galima naudoti ne tik krūtinėlę, taip pat šlaunelių mėsą.
  • Labai tinka valgyti su ryžiais.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

„Rimtas“ karbonadas

Kartais nusiperku karbonadų su kaulu, ir tada kepu visai tokius „rimtus“ kepsnius:

  • Karbonadų gabalėlių su kaulu,
  • prieskonių kiaulienai, druskos,
  • kiaušinio,
  • džiūvėsėlių.

kiaulienos karbonadas su kauluPirmiausia pagardiname mėsą prieskoniais, galima palikti pusei valandos, kad būtų skaniau.

plaktas kiaušinis

Į tą laiką išsiplakame kiaušinį.

džiūvėsėliai

Pasiruošiame džiūvėsėlius.

kiaulienos karbonadas su kaulu3

Tada merkiam į kiaušinį.

kiaulienos karbonadas su kaulu2

Apvoliojame džiūvėsiuose ir kepame kol gražiai apskrunda, kadangi labai stori, tai reiktų ant mažesnės ugnies ir ilgiau.

kiaulienos karbonadas su kaulu4

  • Kaulus galite išpjauti ir iš jų išsivirti sriubą.
  • Su kaulu labai nesuplosi,bet muštuku pasidarbuoti galima, mėsa vis dėl to taps minkštesnė.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page