keptos duonos mišrainė su sūriu

Puikiai tinkanti mišrainė vaišių stalui:

  • 300g duonos,
  • 100g fermentinio sūrio,
  • indelio konservuotų žirnelių,
  • 3 šaukštai majonezo.

Duoną reikia supjaustyti kubeliais ir pakepinti, kai duona jau vėsta susipjaustome sūrį mažais kubeliais. Atvėsus duonai sumaišome sūrio kubelius, žirnelius ir majonezą, galima pagardinti druska ar česnaku.

  • Analogiškas mišrainės variantas su kukurūzais, vietoj žirnelių,arba viskuo iš karto.
  • Sūrį pirkite minkštą, kokį mėgstate, bet ne puskietį.
  • Kepant duoną dėkite tik į gerai įkaitusį aliejų, nes kitaip labai prisigers riebalų.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page