Traški vištiena

 

Jeigu kas bent kartą lankėtės garsiajame KFC greito maisto restorane tai žinote tą nuostabų sultingos vištienos skonį. Net ir tie kas nesilankėt jums pažadu-nenusivilsite:

  • Vištienos gabalėlių, pvz blauzdelių arba sparnelių.
  • Miltų
  • Krakmolo
  • Prieskonių: druskos, pipirų, saldžiosios paprikos, Svogūnų miltelių, česnakų miltelių, Cayenne pipiro (daugiau dėti aštresniems sparneliams).
  • Kiaušinio.
  • 50ml pieno.
  • Aliejaus kepimui.

Pirmiausia pasiruošiame miltų mišinį, beriame prieskonius, krakmolą ir gerai išmaišome. Tada išplakame kiaušinį su pienu. Tada įkaitiname aliejų keptuvėje arba gruzdintuvę. Kai aliejus įkaitęs imame vištienos gabaliuką pirmiausia dedame į pieno plakinį, tada į miltų mišinį ir į įkaitintą aliejų. Pagal didumą gabaliukų kepame 7-15min, jeigu keptuvėje tai reiks apversti, iškepus gaunasi gražiai rusva spalva. Labai skanu su bulvytėmis fri, pamokinsiu kepti ir jas, juk kam švaistyti pinigus ant šaldytų bulvyčių kai ne ką prasčiau galima pasigaminti ir patiems!

  • Jeigu skubate tai galite kiaušinio plakinį supilti tiesiog į indą kuriame yra mėsos gabaliukai ir sumaišyti, gausis tas pats.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Žuvies pirštelių mėsainis

Paverskime savo namus greito maisto restoranu, tikrai greitai ir skanu:

  • Žuvies pirštelių (vienai bandelei 3 piršteliai),
  • mėsainių bandelių,
  • salotų lapų,
  • pomidoro arba agurko,
  • majonezo (arba majonezo su kečupu padažo),
  • amerikietiško sūrio.

Kol kepa žuvies piršteliai pasiruošiame bandeles: uždedame padažo, salotos lapą, pomidorą ar agurką, tada jau iškepusius žuvies pirštelius, ant jų sūrį, ir vėl bandelę.

  • Galite vietoj žuvies pirštelių naudoti savo keptą žuvies file.
  • Mcdonalds restoranuose žuvainiai būna be salotų ir be daržovių,galite pabandyti ir taip,skanu visokie.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page